Vadiúj térképek, javított szoftver és egy kísérlet

2004-07-12

Örömmel jelentjük be, hogy amatőr (műkedvelő) térképkészítői munkásságunk mérföldkövéhez érkeztünk. Hosszú idő után végre elkészült új térképkészletünk, amely mind minőségi mind mennyiségi szempontból felülmúlja elődjét.

Új térképeink egyben műszakilaig is precízebbek lettek. Bár a térképek ezen tulajdonsága nem lesz elsőre szembetűnő, mégis fontos lépés egy következő térkép építési szakasz számára. A térképrendszer használhatóságát legnagyobb mértékben az új Magyarország térképünk növeli.

Az új térkép részletesebb elődjénél, elsősorban a városokon átmenő utakat és azok környezetét tartalmazza sokkal pontosabban. Az új térképen sokkal kényelmesebben és biztonságosabban lehet útvonalat tervezni. Kísérlet képpen elkészítettük az egybeintegrált budapest + magyarország térkép első hivatalos változatát is amely az eddigi tesztek szerint roppan kényelmessé teheti a közlekedést az agglomerációs városok és budapest között. (Térkép letöltés...)

A térképek (elsősorban a magyarország térkép) változásai miatt szükség volt az AeroMap útvonaltervező rendszerének finomhangolására is. Ez nem jelent különösebben észrevehető változtatást, az új szoftverre azért van szükség, hogy az útvonaltervek az új térképeken is hasznosak maradjanak. Ezzel együtt a szoftver néhány hibája is kijavult, de ezeket lassan már le sem merem írni.


AeroMap tesztelés Android-on

Legfrissebb hír ugyanerről:

2014-10-12

Térkép frissítés: Országszerte (2014.10)

Térkép frissítés: Országszerte (2014.10)

Letölthető az AeroMap V2|Zerge legújabb, ingyenes térkép frissítése. Tovább...

 
Copyright © 1999-2015, NAVISYS Kft. Minden jog fenntartva. | Oldaltérkép | Jogi nyilatkozat | Kapcsolat | Twitter | Facebook | Az oldal RSS Feedje