AeroMap V2|VR3 GPS navigációs rendszer

2006-08-29

Az AeroMap autós navigációs szoftver V2-es változata immár 4éve folymatosan fejlődik. Az első hivatalos bemutatót 2002 decemberében tartottuk és egyben ez volt az első időpont amikor a nagyközönség is megismerhette GPS rendszerünket. Az AeroMap V2|VR3 navigációs rendszer a V2–es verzió továbbfejlesztett változata. Szoftverünk jelen kiadása egyszerre tartamazza a már kiforrott - és most még teljesítőképesebb - V2-es verziót és a teljesen új térbeli 3D navigációra képes VR3-as rendszert.

A telepítő CD-n található két navigációs szoftver közül bármelyiket használhatja attól függően, hogy elsősorban a kipróbált, biztonságos megoldást vagy a forradalmi háromdimenziós technológiát bemutató új fejlesztést kívánja-e használni.

A V2|VR3 jelen kiadásában a térképeket valódi háromdimenziós térben lehet megtekinteni. A navigációs térkép immár nem csak felülnézetből szemlélhető, de az AeroMap segítségével tetszőlegesen dönthető és forgatható is. A térbeli (3D)  megjelenítés bármimlyen helyzetben képes megkönnyíteni a térképen való eligazodást. Az AeroMap VR3 menürendszere az előző szoftver verzióhoz képest csak kis mértékben változott meg és minden V2-es funkciót tartalmaz. Fontos felhívnunk a figyelmet arra, hogy a VR3 2.74-es verzióban nem került megvalósításra néhány, a V2-ből ismert funkció. Jelenleg nem lehet kézi útvonalterveket készíteni, ezért ezt a verziót elsősorban autós navigációra ajánljuk. Hajós vagy repülős felhasználáshoz továbbra is az AeroMap V2-es verziójának használata javasolt. 

AeroMap V2, GPS navigációs rendszer PDA-ra

Az AeroMap navigációs rendszer rengeteg új POI–val és POI kategóriával gazdagodott. A POI profil rendszer abban nyújt segítséget, hogy a számunkra fontos POI-kat megjelenítsük, míg a kevésé fonotsakat elrejtsük. Fejlesztéseinknek köszönhetően a szoftvert nem csak a központi memóriába hanem bármely memóriakártyára is lehet telepíteni, illetve a térkép készlet helyét is tágabb keretek között választhatjuk meg. Szoftverünkben folyamatosan fejlődik a VGA támogatás, amely egyes új gép-típusok 480x640-es felbontásának támogatását jelenti. Ennél is nagyobb kihívás azonban az esetenként kisebbedő képernyők megfelelő kezelése. Az iPaq 6515-ös telefonos PDA például 240x240-es képernyővel rendelkezik. A legújabb AeroMap a 2.65-ös verziótól kezdődően ezt a képméretet is megfelelően jeleníti meg, beleértve a kis méret ellenére is kényelmesen kezelhető beviteli ablakokat és a jól olvasható navigációs képernyőt.

AeroMap, PDA navigáció

A teljesen megújult felhasználói felületen tovább finomodott a címkereső rendszer. A navigációs panel felépítése egyszerű, könnyebben olvasható, gyorsabban értelmezhető. A képterület mérete is megnövekedett, hogy több hasznos térképi információ jelenhessen meg. A program vezérlését teljes képernyős üzemmódban az úgynevezett képernyő (HUD) ikonok és az egy ujjal is kezelhető megnövelt méretű menürendszer teszik könnyűvé. Az AeroMap a 2.50-es verziótól képes házszám szintű keresésre és pontos címkiválasztásra. Navigációs rendszerünk magyarország területének 70%-át(*) fedi le nagyon pontos térképekkel.

 

Jelenleg a V2|VR3 néven futó navigációs szoftverünk vásárolható meg, amely a hagyományos felülnézeti és az új VR3-as technológiájó szoftver egyszerre tartalmazza. Igényeinek megfelelően  bármely verzió használható, de egyes felhasználási területek (pl: repülő vagy hajó) inkább a V2-es verzió használatát igénylik. Tudjon meg többet a VR3-as rendszer képességeiről is.

Tovább a vásárláshoz...

Tovább a VR3 ismertetőhöz...

Tovább a Szoftverfrissítéshez...

Támogatott operációs rendszerek: Windows Mobile 5.0, Windows Mobile 2003 SE, Pocket PC 2002

Támogatott hardverek: Compaq iPAQ 36xx-39xx, HP iPAQ 5450,1915, 1940, 2210, 4150, 5550, HW6515, HX4700, HX21xx, RX3715, RZ1710, Fujitsu Siemens PocketLOOX, DELL Axim, Mitac Mio, Asus A620, Acer, Qtec 2020, XDA2, S100, 9000, 9100, i-mate

(*) lakosságszámra vetítve.

AeroMap gps navigációs rendszer

Kapcsolodó oldalak

2006-09-16

Háromdimenziós világ az AeroMap-ban

Háromdimenziós világ az AeroMap-ban

Navigációs szoftverünkben elsőként vezettük be a teljes háromdimenziós (3D) térképábrázolást. Tovább...

 

2006-09-16

Új Magyarország térkép

Új Magyarország térkép

GPS navigációs szoftverünkhöz továbbra is a saját gyártású, nagyon pontos Magyarország térképünket... Tovább...

 

2006-08-30

3D GPS navigációs program PDA-ra

3D GPS navigációs program PDA-ra

A megszokott navigációs technikákon túl az AeroMap VR3 egy virtuális világot teremt, ahol a szabad mozgás... Tovább...

 

2005-07-11

Újdonságok - AeroMap V2 2.6

Újdonságok - AeroMap V2 2.6

Rövid Ismertető a 2.6-os verzió újdonságairól.... Tovább...

 

2003-05-29

Minden magyar város térképe ingyen letölthető

Minden magyar város térképe ingyen letölthető

Szoftverünk első verzióját 2 éve 2 hónapja és 2 napja mutattuk be nektek. Az eltelt évek során rengeteg... Tovább...

 

2003-04-20

GPS navigáció - Autóban!

GPS navigáció - Autóban!

Az AeroMap navigációs rendszer szolgáltatásainak teljes körű kihasználásához szükség van egy GPS eszközre. Tovább...

 

2003-04-20

GPS navigáció - Repülőben!

GPS navigáció - Repülőben!

Az AeroMap navigációs program létrejöttét elsősorban a légi navigáció támogatása indukálta. Tovább...

 

2003-04-20

GPS navigáció - Kézben!

GPS navigáció - Kézben!

Az AeroMap legkézenfekvőbb felhasználási módja a kézi vagy zsebtérképként való használat. Zsebtérkép módban,... Tovább...

 
Copyright © 1999-2015, NAVISYS Kft. Minden jog fenntartva. | Oldaltérkép | Jogi nyilatkozat | Kapcsolat | Twitter | Facebook | Az oldal RSS Feedje